Başkan Erdoğan’la olan görüntüsü konuşulan Ali Koç ilk kez konuştu! ‘Anlık bir olaydı’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında elleri cebinde yürümesi tepki çeken Fenerbahçe Kulübü Başkanı Başkan Ali Koç, “Hem Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hem de bu ülkenin cumhurbaşkanına bile bile saygısızlık yapmam” dedi.

Başkan Erdoğan’la olan görüntüsü konuşulan Ali Koç ilk kez konuştu! ‘Anlık bir olaydı’
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.10.2023
A+
A-

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, kaza geçiren Sabancı ailesini hastanede ziyareti sonrasında yanında verdiği görüntüde elleri cepte durması tepki çekmişti.

ALİ KOÇ İLK KEZ KONUŞTU

Bu konuyla ilgili Ali Koç ilk kez konuştu. “Tamamen anlık bir olaydı” diyen Koç, “Biz devlet nedir biliriz. Bilinçli bir şekilde ben hem Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hem de bu ülkenin cumhurbaşkanına bile bile saygısızlık yapmam” dedi.

Başkan Erdoğan'la olan görüntüsü konuşulan Ali Koç ilk kez konuştu! 'Anlık bir olaydı'

“BU ÜLKENİN CUMHURBAŞKANINA BİLE BİLE SAYGISIZLIK YAPMAM”

Sözcü TV’de, Uğur Dündar’a konuşan Koç, geçtiğimiz günlerde çok tartışılan görüntüyle ilgili ilk kez açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yürürken elleri cebinde yürümesi ile gündeme gelen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bir hata yaptım. Sayın Cumhurbaşkanımızı hastaneden uğurlarken o kadar dostane bir ortamda sohbetimiz oldu. Elim cebimde anlık bir görüntü var biz devlete nasıl saygı gösterildiğini bilen, eğitimden geçmiş insanlarız. Tamamen anlık bir olay. Bilinçli bir şekilde ben hem Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hem de bu ülkenin cumhurbaşkanına bile bile saygısızlık yapmam”

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.