Katar Dışişleri Bakanı: Türkiye’nin duruşunu takdir ediyoruz

Türkiye’nin Filistin davasına verdiği desteğe vurgu yapan Al Sani, “Türkiye’nin Filistin halkının haklarını destekleyen duruşunu takdir ediyoruz” dedi.

Katar Dışişleri Bakanı: Türkiye’nin duruşunu takdir ediyoruz
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.10.2023
A+
A-

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Doha’da Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman ile ortak basın toplantısı düzenledi. Abdurrahman, “Filistin-İsrail çatışmalarında Türkiye’nin Filistin halkının haklarını destekleyen duruşunu takdir ediyoruz” dedi. Çifte standartlı yaklaşımları tümüyle reddettiklerini belirten Abdurrahman, “Sivillerin öldürülmesi bir tarafta kınanıp da diğer tarafta haklı bulunamaz” ifadelerini kullandı.

 Katar Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani başkent Doha’da Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Gazze Şeridi’ndeki gelişmeleri görüştü. İki bakan, görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

‘Türkiye’nin duruşunu takdir ediyoruz’

Türkiye’nin Filistin davasına verdiği desteğe vurgu yapan Al Sani, “Türkiye’nin Filistin halkının haklarını destekleyen duruşunu takdir ediyoruz” dedi.

Gazze Şeridi’ne yönelik toplu cezalandırma politikalarını kınadıklarının altını çizen Al Sani, “Bu krizde çifte standartlı yaklaşımları tümüyle reddediyoruz. Sivillerin öldürülmesi bir tarafta kınanıp da diğer tarafta haklı bulunamaz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.