ChatGPT yeni özelliklere kavuştu!

OpenAI, ChatGPT uygulamasına dosya yükleme ve yüklenen dosyaları analiz etme özelliği eklediğini duyurdu. ChatGPT Plus kullanıcıları artık dilediği dosyaları yükleyip detaylı analizi hakkında bilgi sahibi olabilecek.

ChatGPT yeni özelliklere kavuştu!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.10.2023
A+
A-

OpenAI şu anda ChatGPT Plus üyeleri için yeni beta özelliklerini kullanıma sunuyor. Aboneler, güncellemenin dosya yükleme ve bunlarla çalışma becerisinin yanı sıra çok modlu desteği de içerdiğini bildirdi.

Temel olarak, kullanıcıların GPT-4 açılır menüsünden Bing ile Gözat gibi modları seçmeleri gerekmeyecek – bunun yerine bağlama dayalı olarak ne istediklerini tahmin edecek.

ChatGPT yeni özelliklere kavuştu!

OFİS DOSYLARINI RAHATLIKLA ANALİZ EDEBİLECEK

Yeni özellikler, ChatGPT Enterprise planı tarafından sunulan ofis özelliklerinin bir kısmını bağımsız bireysel sohbet robotu aboneliğine getiriyor.

Dosya ChatGPT’ye gönderildikten sonra, üzerinde çalışmaya hazır hale gelmeden önce dosyayı sindirmesi birkaç dakika alıyor ve ardından sohbet robotu verileri özetlemek, soruları yanıtlamak veya istemlere göre veri görselleştirmeleri oluşturmak gibi şeyler yapabiliyor.

Sohbet robotu sadece metin dosyalarıyla sınırlı değil. Threads’te bir kullanıcı, bir kapibara görüntüsü yüklediği ve ChatGPT’den DALL-E 3 aracılığıyla buna dayalı Pixar tarzı bir görüntü oluşturmasını istediği bir konuşmanın ekran görüntülerini yayınladı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.