Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize Merkez Kentsel Dönüşümü, Isırlık Tabiat Parkı, Müyesser Kart Huzurevi ve yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.11.2023
A+
A-

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

40 yaşında İstanbul Belediye Başkanı oldum, İstanbul’u çöpten çukurdan kurtardık. 50 yaşında Başbakan oldum, şu anda 70 yaşıma merdiven dayadığım bugün aşkla, şevkle, tecrübeyle ülkeme hizmet mücadelemi sürdürüyorum. 

Yolumu kesmek için kurulan her tuzağın bozulduğunu, her zorluğun kolaylığa dönüştüğünü gördüm. Elde ettiğimiz her başarının gerisinde milletimin hayır duasının olduğunu bilerek bir sonraki safhaya geçtik. 

Karşımda aldığım rakama göre 40 bin kişi var. Kentsel dönüşümü yaptığımız şu Rize merkezdeki şu güzellik ayrı bir gurur veriyor. Dün neydi buralar bugün ne oldu? Dükkanlar, mağazalar çalışmaya başladığında, tüm ofisler çalışmaya başladığında, herkes konutlarına yerleştiğinde, buraların ne anlama geleceğini herhalde takdir edeceksiniz.

Aradan geçe 21 yıla dönüp baktığımızda artık hiçbir şeyin aynı olmadığı kıvancını yaşıyoruz. Artık bu ülkede darbecilerin borusu ötmüyor. Artık bu ülkede cuntacıların sesi çıkmıyor. Artık bu ülkede vesayetçilerin tekeri dönmüyor. Artık bu ülkede doğmamış çocuğundan yaşlısına kadar “Ne olacak halim” endişesi taşımıyor. 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.