İsrail-Filistin savaşı: İsrail, yine hastane vurdu! BM’den son dakika Gazze açıklaması!

İsrail’in, Filistin’deki katliam saldırıları 31. gününde şiddetlenerek devam ediyor. İsrail Şifa Hastanesini bombaladı. BM, Gazze’de 7 Ekim’den bu yana her 10 dakikada 1 çocuk öldürüldüğünü, 2 çocuğun da yaralandığını açıkladı.

İsrail-Filistin savaşı: İsrail, yine hastane vurdu! BM’den son dakika Gazze açıklaması!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 06.11.2023
A+
A-

Son dakika İsrail-Filistin savaşı haberleri: İsrail’in, Filistin’deki katliam saldırıları 7 Ekim’den bu yana daha da şiddetlenerek devam ediyor. İsrail’in, Filistin’deki katliam saldırıları 31. gününde şiddetlenerek devam ediyor.

Gazze’deki Filistin Sağlık Bakanlığına göre, İsrail’in saldırılarda 4 bin 104’ü çocuk, 2 bin 641’si kadın olmak üzere 10 bin 22 Filistinli öldürüldü, en az 25 bin kişi yaralandı.

İsrail-Filistin savaşı: İsrail, yine hastane vurdu! BM'den son dakika Gazze açıklaması!

BM’DEN ÜRKÜTEN GAZZE AÇIKLAMASI

Birlemiş Milletler (BM), Gazze’de 7 Ekim’den bu yana İsrail saldırılarındaher 10 dakikada 1 çocuğun öldürüldüğünü, 2 çocuğun ise yaralandığını açıkladı.

İşte dakika dakika İsrail-Filistin savaşından gelişmeler:

18.42: İsrail Meclisi, Devlet hazinesinden aldığı yaklaşık 80 milyon Şekeli, İsrail Ordusuna aktarma kararı aldı.

18.40: Gazze’deki Sağlık Bakanlığı: İsrail ordusu, Nasr Çocuk Hastanesi, Rantisi Hastanesi, Ruh Sağlığı Hastanesi ve Göz Hastanesini hedef aldı.

18.20: İsrail savaş uçakları, Gazze’deki Şifa Hastanesi’ne ait bir binanın çatısındaki güneş enerjisi panellerini bombaladı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.