AK Parti’den ABD’deki Ermeni grupların saldırgan girişimine sert tepki!

AK Parti Sözcüsü Çelik, Yunus Emre Enstitüsü’müzün Los Angeles’ta düzenlediği ve Washington Büyükelçimiz Sn Murat Mercan’ın da katılımcısı olduğu programa yönelik provokatör Ermeni grupların saldırgan girişimini şiddetle kınıyoruz.” dedi.

AK Parti’den ABD’deki Ermeni grupların saldırgan girişimine sert tepki!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.09.2023
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Yunus Emre Enstitüsü’müzün Los Angeles’ta düzenlediği ve Washington Büyükelçimiz Sn Murat Mercan’ın da katılımcısı olduğu programa yönelik provokatör Ermeni grupların saldırgan girişimini şiddetle kınıyoruz.” açıklamasında bulundu.

“Saldırgan yalan şebekesi hakikatlerin duyulmasını engelleyemez.” diyen Çelik, sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu:

“Yaşanan hadise, fikir ve ifade özgürlüğüne karşı çirkin bir müdahale girişimi olduğu gibi bu grupların saldırganlık dışında kendilerini ifade edecek bir yetenekleri olmadığını da göstermektedir.

Her türlü provokasyona karşılık Azerbaycan’ın toprak bütünlüğünü savunmayı, Kafkaslarda barış ve istikrara bağlı kalmayı sürdüreceğiz.”

Yunus Emre Enstitüsü’müzün Los Angeles’ta düzenlediği ve Washington Büyükelçimiz Sn Murat Mercan’ın da katılımcısı olduğu programa yönelik provokatör Ermeni grupların saldırgan girişimini şiddetle kınıyoruz.

Saldırgan yalan şebekesi hakikatlerin duyulmasını engelleyemez.

— Ömer Çelik (@omerrcelik) September 30, 2023

AK Parti'den ABD'deki Ermeni grupların saldırgan girişimine sert tepki!

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.