Alaçatı Ot Festivali ‘Öz’e döndü

Çeşme Belediyesi tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen, Ege coğrafyasına özel otların ve yöresel yemeklerin yer aldığı Alaçatı Ot Festivali başladı. Bu yıl Şevketi Bostan” teması ve Öz’e Dönüş konseptiyle düzenlenen festivalin yerli ve yabancı birçok ziyaretçi yoğun ilgi gösterdi.

Alaçatı Ot Festivali ‘Öz’e döndü
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.04.2024
A+
A-

İzmir’de Çeşme Belediyesi tarafından bu yıl “Öz’e Dönüş” temasıyla 13’üncüsü düzenlenen Alaçatı Ot Festivali lezzetli ve renkli etkinliklerle başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, eşi Öznur Tugay, Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları’nın katılımıyla açılışı yapılan festival kapsamında Şefler Meydanı’nda şevketi bostan otu ile lezzetli yiyecekler yapıldı.

Ege otları ve bu otlarla hazırlanan eşsiz lezzetlerle keyifli anlar yaşattığı festivalin ilk gününe yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösterdi.

Alaçatı Ot Festivali ‘Öz’e döndü

OTELLER DOLDU

Pazar gününe kadar sürecek festivalde stantları gezen Cemil Tugay, “Festival kapsamında ‘Öz’e Dönüş’ temasıyla birlikte hem öz kültürümüzü yaşatmak hem de Alaçatı’yı yerli ve yabancı turistlere göstermek için bir dizi etkinlik düzenlendi” dedi. Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ise “Bugün festivalimizin ilk günü ve bayram sonrası olmasına rağmen otellerimiz dolu. Bu sene ilk defa diğer senelerde yapılmayan etkinlik alanları kurduk. Çocuklara, gençlere, kadınlara özel etkinliklerimiz var. Sokak sanatçılarımız, sanat sokağımız, edebiyat ve söyleşiler gibi pek çok alanda yeniliklerimiz var. Heyecanlıyız” diye konuştu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.