Anadolu Efes Başantrenörü Erdem Can’dan Fenerbahçe Beko mesajı!

Anadolu Efes Başantrenörü Erdem Can, EuroLeague’in 17. haftasında kendi sahasında konuk edecekleri Fenerbahçe Beko maçına dair açıklamalarda bulundu. Can derbi hakkında, Bizim tekrar kazanarak yeni bir seriye başlamamız gerekiyor. Sahamızda sert ve agresif mücadele etmemiz önemli olacak ifadelerini kullandı.

Anadolu Efes Başantrenörü Erdem Can’dan Fenerbahçe Beko mesajı!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.12.2023
A+
A-

Basketbol THY EuroLeague’in 17. haftasında perşembe günü Fenerbahçe Beko’yu ağırlayacak Anadolu Efes‘te başantrenör Erdem Can, derbiyi kazanarak yeni bir galibiyet serisine başlamaları gerektiğini belirtti.

Lacivert-beyazlı kulübün internet sitesinde, başantrenör Can ile Fransız basketbolcu Rodrigue Beaubois‘nın Fenerbahçe Beko maçına ilişkin açıklamalarına yer verildi.

Anadolu Efes Başantrenörü Erdem Can'dan Fenerbahçe Beko mesajı!

Rodrigue Beaubois

“FENERBAHÇE MAÇLARI HER ZAMAN ÖZELDİR”

Fenerbahçe’nin EuroLeague’de son 3 maçını kazandığını hatırlatan Erdem Can, “İyi bir ritimleri var. Bizim de tekrar kazanarak yeni bir seriye başlamamız gerekiyor. Sahamızda sert ve agresif mücadele etmemiz önemli olacak” ifadelerini kullandı.

Son dönemde sergiledikleri performanstan memnun olmadıklarını aktaran Beaubois ise “Fenerbahçe Beko’ya karşı oynadığımız maçlar her zaman özeldir, bu yüzden bir araya gelip mücadele etmemiz ve kazanmak adına elimizden geleni yapmamız için bir fırsat olacak” diye görüş belirtti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.