Arda Turan ile bir ilki başardılar: Eyüpspor, Süper Lig’e yükseldi

Trendyol 1. Lig’de Eyüpspor, sahasında Altay’ı 4-1’lik skorla mağlup etti. Bu sonuçla Eyüpspor, tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükseldi.

Arda Turan ile bir ilki başardılar: Eyüpspor, Süper Lig’e yükseldi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.04.2024
A+
A-

1. Lig’in 29. haftasında Eyüpspor, sahasında Altay ile karşı karşıya geldi. Eyüp Stadyumu’ndaki maçı ev sahibi ekip 4-1’lik skorla kazandı.

Eyüpspor, 8. dakikada Gianni Bruno ile öne geçti. Altay, 14’te Deniz Kadah ile skoru eşitledi. Eyüpspor, 23’te Recep Niyaz’ın attığı golle soyunma odasına 2-1 önde gitti.

Arda Turan’ın ekibi Eyüpspor’da ilk golü atan Gianni Bruno, 55’te bir kez daha sahneye çıktı ve durumu 3-1 yaptı. İstanbul ekibinde 64’te kazanılan penaltıda topun başına Adrien Regattin geçti. Regattin, penaltıdan attığı golle maçın skorunu 4-1 olarak belirledi.

Bu sonucun ardından Eyüpspor, 29 hafta sonunda puanını 67’ye yükseltti. İstanbul temsilcisi, ligin bitimine 5 hafta kala Süper Lig’e yükselmeyi garantiledi. Arda Turan’ın ekibi Eyüpspor, tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele edecek.

Altay ise ligin bitimine 5 hafta kala 15 puanda kaldı.

Süper Lig’i garantileyen Eyüpspor, ligin bir sonraki haftasında Manisa FK deplasmanına gidecek. Altay, sahasında Çorum FK’yı ağırlayacak.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.