CANLI: Beşiktaş’ta Fernando Santos dönemi!

Süper Lig ekibi Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Fernando Santos ve Başkan Hasan Arat, Tüpraş Stadyumu Moda Merkezi’nde düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunuyor.

CANLI: Beşiktaş’ta Fernando Santos dönemi!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.01.2024
A+
A-

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Fernando Santos ve Başkan Hasan Arat, Tüpraş Stadyumu Moda Merkezi’nde düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunuyor. 

Santos’un açıklamaları şu şekilde:

“Birlik içerisinde çalışarak takım halinde sahada mücadele edebilmek önemli. Samet Aybaba ile telefonda birkaç kez konuştuk. Kendisiyle birlikte çalışacağız. Takım olarak çok iyi bir durumda değiliz ama hep beraber Beşiktaş’ın başarısı için çalışacağız.”

“İSTANBUL ÇOK GÜZEL”

“Devasa bir kulübün parçası olmak, burada olmak çok önemli. 120 yıllık bir kulüp. Sadece bu da değil. Kazanılan zaferler, alınan kupalar… Türkiye’de iki kez rakip olarak bulundum. Bir kere İstanbul’da bir kez Ankara’da. İstanbul çok güzel bir şehir. Birkaç kez ailemle tatile de geldim.”

“İstanbul çok güzel bir şehir. İnanılmaz bir tarihi var. İnanılmaz bir tutku var burada. Portekiz’e de çok benziyor. Burası harika bir ülke. Burada çok iyi işler yapmak ve başarılar kazanmak istiyorum. Süleyman Seba’nın kültürünü yaşatmak için çalışacağız.”

HASAN ARAT’IN AÇIKLAMALARI

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat’ın açıklamaları şu şekilde:

“Beşiktaş için en iyisini yapacağımızı söyledik. Sizin burada olmanız, yapacağımızın teminatıdır. Sayın Santos; siz ve yardımcılarınız hoş geldiniz. Onlarca başarılarınız var. Dünya kulübü Beşiktaş’a çok yakışıyorsunuz. Başarı için gerekli desteği vereceğiz. Santos’un gelişi, Beşiktaş’ın itibarından kaynaklanmaktadır. Sizinle bir ayı aşan zamanda, projelerimizi konuştuk. Son 5 maçımızı yakından izlediniz, eksiklerimizi tespit ettiniz. 15 üzeri teknik adam arasında sizinle çalışma konusunda yönetim kurulu oylarını sizin için kullandı. Siz de teklifimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Cumartesi günü Samet Aybaba ile görüntülü konuşarak hem fikir oldunuz.”

“Sakat oyuncularımız düzelecek. Yeni transferlerimiz olacak. Size ve ekibinize güveniyoruz. Beşiktaş’ı aydınlık günler bekliyor. Mister, siz aydınlık günlerin en büyük habercisi olacaksınız. Başarılar diliyoruz.”

“Hocaların hocası Fernando Santos; Beşiktaşlı mücadeleyi sever, halktır, cefakardır, duygusaldır, vatanını ve milletini sever, Beşiktaşlılar “Burası Beşiktaş” der.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.