İslami Cihad’dan İsrail’e: Cehennem sizi bekliyor

Gazze’deki direniş gruplarından biri olan İslami Cihad, İsrail’in kara saldırına hazırlandığı dönemde, Gazze tünellerinde çektiği bir videoyla Tel Aviv yönetimine mesaj vererek, “Cehennem sizi bekliyor.” ifadesini kullandı.

İslami Cihad’dan İsrail’e: Cehennem sizi bekliyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 22.10.2023
A+
A-

Hafta içinde Gazze’deki El-Ehli Baptist Hastanesi’ne düzenlenen bombalı saldırıya tepkiler giderek artarken, Filistin ve uluslararası kamuoyu İsrail’i sorumlu tutmuştu.

Hastaneyi bombalamadığını iddia eden İsrail ise, İslami Cihad’ın İsrail’i vurmak isterken yanlışlıkla hastaneyi vurduğunu öne sürmüştü. Ancak bu iddia hem dünya basını hem de İslami Cihad tarafından yalanlandı. Zaten İsrail de bu yalanı daha fazla sürdürmedi.

Palestine: Hamas forces are preparing for a guerilla war like the one on the Pacific island of Iwo Jima in World War II .

The released video shows Hamas soldiers digging into the ground like North Vietnamese forces in the Vietnam War. pic.twitter.com/3GpiEwmuyO

— Sprinter (@Sprinter99800) October 21, 2023

X’ten bir video yayınlayan İslami Cihad, Gazze’nin altındaki tünelleri çekti. İsrail ordusu bir kara operasyonu hazırlığı içinde olduğunu daha önce de açıklarken, İslami Cihad’ın paylaşımında “Cehennem sizi bekliyor.” ifadesi kullanıldı.

Videoda yer alan grubun üzerinde AK-103-2 tüfek, RPG-7 tanksavar, el bombası ve diğer otomatik gibi silah ve mühimmat dikkat çekti.

Paylaşımda, “Her zaman olduğu gibi Siyonist düşman yalanlar oluşturarak bu barbarca kıyımdaki sorumluluklarını üzerlerinden atmaya çalıştılar. Bu iddiaların yalan ve temelsiz olduğunu söylememiz gerek.” denildi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.