Köpek terörü yine hayvanları vurdu… Yavru kediyi parçaladılar!

Türkiye’nin çözüm bekleyen meseleleri arasında yer alan başıboş köpekler insanlara olduğu kadar hayvanlara da zarar veriyor. Bunun son örneği İstanbul’un Üsküdar ilçesinde yaşandı.

Köpek terörü yine hayvanları vurdu… Yavru kediyi parçaladılar!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 04.10.2023
A+
A-

HABER7

Üsküdar’ın Kandilli semtinde gece karanlığını havlamalarıyla yırtan başıboş köpekler vatandaşlara gürültü kirliliği, hayvanlara ise dehşet saçtı.

Yavru kediyi yakalayan köpekler, dakikalarca eziyet ettikleri savunmasız hayvanın cansız bedenini yola serdi.

Başıboş köpek terörünü görüntüleyen seyyah Hasan Mert Kaya, duruma tepkisini sosyal medya hesabında dile getirdi.

‘83 ÜLKE GEZDİM BÖYLE KEPAZELİK GÖRMEDİM’

Gece saatlerinde sürü dürtüsü ile saldırganlaşıp yavru kediyi telef eden köpeklerin aynı durumu, sokağa çıkan küçük çocuklara da yapabileceğini söyleyen Hasan Mert Kaya, başıboş köpek sorununun vehametine vurgu yaptı.

“Gecenin bu saatinde bu uğursuz gürültüyü, bu üçüncü dünya ülkesi varoşluğunu çekmek zorunda mıyız? Yarım saattir böyle! Gerçekten tahammül ötesi. Dayanamadım dağıtmak için indim aşağıya. Sonuç diğer tweette.” bir sonraki paylaşımında cansız kedinin bedenini paylaştı.

Kaya, şunları söyledi:

“Bu itleri alın ve imha / itlaf edin. Kısırlaştırıp aynı yere bırakmak bitmeyen havlamalarına, insanları ısırmalarına engel olmuyor. 83 ülke gezdim böyle kepazelik görmedim. Gece sürü dürtüsü ile saldırganlaşıp şu yavru kediyi bu hale getirip öldürdüler. Bunu çöp atmak için çıkan küçük bir çocuğa da rahatça yapabilirler. Burası Üsküdar Kandilli. Şu hale bakın.”

Gecenin bu saatinde bu uğursuz gürültüyü, bu üçüncü dünya ülkesi varoşluğunu çekmek zorunda mıyız? Yarım saattir böyle! Gerçekten tahammül ötesi. Dayanamadım dağıtmak için indim aşağıya. Sonuç diğer tweette.+ pic.twitter.com/Q2Fr5XtOqE

— Hasan Mert Kaya (@kayamerthasan_) October 3, 2023

Gece sürü dürtüsü ile saldırganlaşıp şu yavru kediyi bu hale getirip öldürdüler. Bunu çöp atmak için çıkan küçük bir çocuğa da rahatça yapabilirler. Burası @uskudarbld Kandilli. Şu hale bakın. pic.twitter.com/PXqsnEpE2L

— Hasan Mert Kaya (@kayamerthasan_) October 3, 2023

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.