Mega şehirde Şampiyonlar Ligi finali için bu yollar trafiğe kapanacak!

İstanbulda bu akşam 22.00de başlayacak olan Şampiyonlar Ligi finali öncesi çok sayıda güvenlik tedbiri alındı. Manchester City-Inter arasındaki mücadelenin oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı çevresinde bazı yollar trafiğe kapatılırken, alternatif güzergahlar da açıklandı..

Mega şehirde Şampiyonlar Ligi finali için bu yollar trafiğe kapanacak!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.06.2023
A+
A-

 

İstanbul’da, bugün oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi final karşılaşması için asayiş, ulaşım ve sağlık konularında tedbirler alındı.

İngiliz takımı Manchester City ve İtalya ekibi Inter’in Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya geleceği maç için kentteki hazırlık çalışmalarında sona gelindi.

 

KAPATILACAK YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR

UEFA Avrupa 
Şampiyonlar Ligi finali ve beraberinde düzenlenecek etkinlikler dolayısıyla Fatih, Şişli ve Başakşehir’de trafiğe kapatılacak yollar ile alternatif güzergahlar belirlendi.

Bu kapsamda Fatih’te, Şehit Vefa Karakurdu üst geçidi, Yenikapı İDO İskelesi ile Yenikapı miting alanı arası yan yol, Sahil kuzey yan yol Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi ayrımları ile Sahil güney yan yol Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi ayrımları 7 Haziran saat 08.00’den itibaren trafiğe kapatılırken, bu yollara alternatif olarak sahildeki Kennedy Caddesi 11 Haziran saat 23.00’e kadar kullanılabilecek.

Maçın yapılacağı yarın saat 07.00’den etkinlik bitimine kadar Şişli’de Taşkışla Caddesi trafiğe kapalı olacak. Buna alternatif olarak Bedri Karafakioğlu, Cumhuriyet, Valikonağı, İnönü, Maçka ve Süleyman Seba caddeleri belirlendi.

.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.