Siyonist’e güven olur mu? ‘Hamas Türk vatandaşını öldürdü’ dediler, gerçek farklı çıktı

Filistinli direnişçilerin İsrail’de Türk vatandaşı sivilleri öldürdüğü yönünde başlatılan algı operasyonu çöktü. Kassam’ın öldürdüğü kişinin Türkiye vatandaşlığı da bulunan İsrailli asker olduğu ortaya çıktı.

Siyonist’e güven olur mu? ‘Hamas Türk vatandaşını öldürdü’ dediler, gerçek farklı çıktı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 17.10.2023
A+
A-

HABER7

Kassam Tugayları’nın İsrail ordusuna yönelik Aksa Tufanı operasyonunda Türk vatandaşlarının öldürüldüğü yönünde propaganda yapan siyonist algı merkezleri deşifre oldu. Öldüğü belirlenen İsrail’deki sözde Türk’ün “çifte vatandaş” olduğu ve İsrail’de askerlik yaptığı tespit edildi. Kassam Tıgayları’nın operasyonunda öldürülen Türkiye asıllı İsrail askerinin 16 Ekim’de Holon Askeri Mezarlığı’na gömüldüğü belirlendi.

Soyisminin “Gabbay” olduğu açıklanan İsrailli için işgal ülkesinde taziye mesajı yayımlandı.

Kassam Tugayları tarafından öldürülen Türkiye ve İsrail vatandaşı Gabbay’ın çavuş olarak İsrail ordusunda vazife yaptığı öğrenildi.

Siyonist'e güven olur mu? 'Hamas Türk vatandaşını öldürdü' dediler, gerçek farklı çıktı

Taziye mesajında Gabbay’ın “görevini yaparken öldüğü” belirtildi.

TÜRKİYE ÜZERİNDEN YÜRÜTÜLEN ALGI ÇÖKTÜ

Kassam Tugayları’nın İsrail’de sivilleri öldürdüğünü iddia eden siyonist propaganda merkezleri, Türkiye üzerinden kesif algı operasyonu başlatmıştı.

İsrail Dışişleri Bakanlığı’na bağlı “İsrail Dijital Diplomasi” sayfasından 16 Ekim’de yapılan paylaşımda, “Bu sadece Hamas’a karşı mücadelemiz değil. Bu dünyanın kavgası.” denilerek aralarında Türkiye’nin de yer aldığı çeşitli ülkelerin isim ve bayraklarına yer verilmişti.

This isn’t just our fight against Hamas. It’s the world’s fight.

Bring
Them
Home. pic.twitter.com/WZeMkpFNVy

— Israel ישראל (@Israel) October 16, 2023

Sosyal medyadaki “Haber İsrael” adlı platform ise Hamas saldırılarında 2 Türk vatandaşının hayatını kaybettiğini öne sürmüştü.

Siyonist'e güven olur mu? 'Hamas Türk vatandaşını öldürdü' dediler, gerçek farklı çıktı

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.