Uluslararası Refleksoloji Enstitüsü Refleksoloji Eğitiminde Öncü Yaklaşım

Yüz yüze eğitimlerimiz ise öğrencilerin bir sınıf ortamında öğretmenlerinden birebir ve grup ders almalarına olanak tanır.

Uluslararası Refleksoloji Enstitüsü Refleksoloji Eğitiminde Öncü Yaklaşım
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.11.2023
A+
A-

Misyon: Uluslararası Refleksoloji Enstitüsü, refleksoloji alanında lider bir eğitim, uygulama ve araştırma kuruluşu olarak, insanların sağlıklı bir yaşam sürdürmelerine ve refahlarını artırmalarına yardımcı olmak için bilgi ve hizmetler sunar.

Vizyon: Uluslararası Refleksoloji Enstitüsü, refleksoloji alanında dünya çapında tanınan bir kuruluş olmak için sürekli olarak eğitim, uygulama ve araştırmalarını geliştirir ve yenilikçi yaklaşımlar kullanır.

Refleksoloji Eğitimleri:

  1. Uygulayıcı Refleksolog
  2. Aile Refleksolojisi
  3. Refleksoloji Danışmanlığı 

Refleksoloji Eğitim Müfredatı:

Müfredat toplam 580 saat olarak 6 aylık süreçte Hibrit (çevrimiçi, örgün) şekilde tamamlanmaktadır. Müfredatın içeriği aşağıda sıralanmıştır.

  1. Temel Sağlık Uygulamaları 
  2. Anatomik 
  3. Fizyoloji 
  4. Psikoloji
  5. Refleksoloji (Refleksoloji Nedir, Refleksoloji Tarihi, El ve Ayak Refleksoloji uygulama teknikleri, El ve Ayak Haritası, genel sağlık uygulamaları, hastalıklara yönelik uygulamalar olarak detaylandırılır.)
  6. Tez hazırlama
  7. Staj Uygulamaları

Eğitimlerimizi hem online hem de yüz yüze olarak sunuyoruz. Online eğitimlerimiz, öğrencilerin istedikleri zaman ve yerde eğitim alabilmelerini sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Öğrenciler, interaktif öğrenme araçları, video dersleri, canlı web seminerleri ve diğer kaynaklar aracılığıyla eğitimlerini tamamlayabilirler.

Yüz yüze eğitimlerimiz ise öğrencilerin bir sınıf ortamında öğretmenlerinden birebir ve grup ders almalarına olanak tanır. Öğrenciler, pratik becerilerini geliştirmek ve sorularını doğrudan öğretmenlerine yönelterek daha iyi anlama fırsatı bulurlar.

Ayrıca, refleksoloji uygulama ve araştırma hizmetleri sunuyoruz. Refleksoloji uygulamaları, öğrencilerimizin pratik becerilerini geliştirmelerine ve gerçek danışanlarla çalışma deneyimi kazanmalarına olanak tanır. Araştırma hizmetleri, refleksolojinin etkinliği ve faydaları hakkında daha fazla bilgi edinmek için yapılan çalışmaları kapsar. Ayrıca, müşterilerimize refleksoloji uygulamalarının yararlarını anlatan broşürler ve makaleler gibi bilgilendirici materyaller de sunuyoruz.

Uygulama hizmetlerimiz, öğrencilerimizin müşterilerle çalışma deneyimi kazanmalarına olanak tanırken, danışanlarımıza da refleksolojinin faydalarını keşfetme fırsatı sunar. Uygulama hizmetlerimizi en yüksek standartlarda sunmak için, öğrencilerimizi sürekli olarak denetliyoruz ve geri bildirim sağlıyoruz.

Araştırma hizmetlerimiz, refleksolojinin etkinliği ve faydaları hakkında daha fazla bilgi edinmek için yapılan çalışmaları kapsar. Bu çalışmalar, refleksolojinin tıbbi uygulamaları, alternatif tedavi yöntemleri, ağrı yönetimi ve stres azaltma gibi birçok alanda gerçekleştirilir. En son araştırmaları takip ederek, öğrencilerimizi ve danışanlarımızı en güncel bilgilerle bilgilendiriyoruz.

Uluslararası Refleksoloji Enstitüsü, refleksoloji alanında lider bir eğitim, uygulama ve araştırma kuruluşu olarak, öğrencilerimizin ve danışanlarımızın sağlık ve refahını en üst düzeye çıkarmayı hedefler. Eğitimlerimizi, en son teknolojileri kullanarak en iyi şekilde sunmaya ve danışanlarımıza en kaliteli hizmetleri sunmaya çalışıyoruz. Ayrıca, refleksolojinin faydalarını artırmak için sürekli olarak araştırmalarımızı geliştiriyoruz.

Detaylı Bilgi ve İletişim İçin;
GSM & Whatsapp: +905425324809 – +905468298589
İnstagram: @refleksolojiegitmeni – @refleksolojigitimitr
Türkiye: www.refleksoloji.com.tr –– www.urens.com.tr
Azerbaycan: www.refleksologiya.az/tr/ –– https://refleksoloji.com.tr/

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.