Bakan Yerlikaya: Uyuşturucu operasyonunda 58 kişi gözaltında, zehir tacirlerinin her an enselerindeyiz

9 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 58 şüpheli gözaltına alındı, operasyonlarda büyük miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Tek tek bütün illerdeki operasyonlara ilişkin bilgi veren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya “Zehir tacirlerinin her an enselerindeyiz” ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya: Uyuşturucu operasyonunda 58 kişi gözaltında, zehir tacirlerinin her an enselerindeyiz
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.09.2023
A+
A-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 ayrı ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 58 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, “Zehir tacirlerinin her an enselerindeyiz. Geleceğimizi karartmaya çalışan uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlarımız azim ve kararlılıkla devam edecek” dedi.

İSTANBUL’DA 7 KİŞİ GÖZALTINDA

Yerlikaya, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlıklarımız ile İl Emniyet Müdürlüklerimizin Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerince; İstanbul’da gerçekleşen operasyonlarda 52 kilo uyuşturucu madde, 48 kilo metamfetamin, 504 bin sentetik ecza ile 12 bin 240 uyarıcı hap ele geçirildi, 7 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

“ZEHİR TACİRLERİNİN HER AN ENSELERİNDEYİZ”Aydın’da uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda 38 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlarda 10 kilo esrar ile muhtelif miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Niğde’de risk analiz çalışması neticesinde arama yapılan bir TIR’da 58 kilo esrar ele geçirilirken, 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Tragger 3. Sayfa Politika Güncel Haberler Haberler ›› Politika ››Bakan Yerlikaya: Uyuşturucu operasyonunda 58 kişi gözaltında, zehir tacirlerinin her an enselerindeyiz

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.