92 ülkeden katılımla Gazze toplantısı: Gazze’ye barış gücü gönderilsin!

Diyanet İşleri Başkanlığı, 92 ülkeden Müslüman Dini Liderin katılımıyla “Acil Gazze” toplantısı düzenledi. Erbaş, BM ve İİT’nin soykırıma dur demesi gerektiğini ve Gazze’ye barış gücü gönderilmesi gerektiğini vurguladı.

92 ülkeden katılımla Gazze toplantısı: Gazze’ye barış gücü gönderilsin!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.10.2023
A+
A-

Diyanet İşleri Başkanlığı, 92 ülkeden Müslüman Dini Liderin katılımıyla “Acil Gazze” toplantısı düzenledi. 

Toplantının sonuç bildirgesini açıklayan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “Kudüs Müslümanlarındır. Kudüs ve Gazze Müslüman yurdudur ve kıyamete kadar da öyle kalacaktır inşallah” dedi. 

“GAZZE’YE BARIŞ GÜCÜ GÖNDERİLSİN”

İşgalci İsrail’in Gazze’de soykırım yaptığını vurgulayan Erbaş, BM ve İİT gibi kuruluşların soykırımı durdurmak için bir an önce harekete geçmesi gerektiğini ve bölgeye barış gücü gönderilmesinin önemine dikkati çekti. 

Gazze’ye insani yardımların ulaşması ve Gazzelilere su ve elektrik ulaştırılması gerektiğini belirten Erbaş, “İşgalci İsrail ve katil yönetici bilmelidir ki zalimlerin sonu hüsrandır, cehennemdir. Zulüm ve haksızlık tarihin hiçbir döneminde insanlığa huzur getirmemiştir. Başta Müslümanlar olmak üzere herkes Siyonizmin kirli planlarına karşı daima ayakta duracaktır” ifadelerini kullandı. 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.