İsrail-Filistin savaşı: BM’den son dakika korkutan Gazze açıklaması!

İsrail’in, Hamas’ın başlattığı “Aksa Tufanı” operasyonu sonrası Filistin’de yeniden başlattığı katliam saldırıları sürüyor. UNRWA Genel Komiseri Lazzarini, “Ateşkese ve yakıta ihtiyacımız var” dedi.

İsrail-Filistin savaşı: BM’den son dakika korkutan Gazze açıklaması!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 16.11.2023
A+
A-

Son dakika İsrail-Filistin savaşı haberleri: İsrail’in, Hamas’ın başlattığı “Aksa Tufanı” operasyonu sonrası Filistin’de yeniden başlattığı  katliam saldırıları sürüyor. Birleşmiş Milletler Yakın Doğu’daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Lazzarini, “Ateşkese ve yakıta ihtiyacımız var” dedi.

İsrail-Filistin savaşı: BM'den son dakika korkutan Gazze açıklaması!

İSRAİL ORDUSU, EL BAPTİST HASTANESİ’Nİ KUŞATTI!

18.32: Filistin Kızılayı: İsrail tankları Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki El-Ehli Baptist Hastanesi’ni kuşattı. Ekiplerimiz hareket edemiyor ve yaralılara ulaşamıyor

FİLİSTİN’DE İLETİŞİM HİZMETLERİ TAMAMEN KESİLDİ

18.29: Filistin Telekomünikasyon Şirketi: Enerji kaynaklarının tükenmesi nedeniyle Gazze Şeridi’ndeki sabit hat ve cep telefonları ile internet iletişim hizmetleri tamamen kesildi

‘YAKIT KITLIĞINDAN ÖLÜMLER OLACAĞINI GÖRECEĞİZ’

UNRWA Genel Komiseri Lazzarini yaptığı açıklamada, “Gazze’de şimdi ateşkese ve yakıta ihtiyacımız var. Daha fazla beklersek, insanların ölmesinin asıl nedeninin yakıt kıtlığı olacağını göreceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.