Erdoğan Haliç’te: AKP’nin İstanbul adayları açıklanıyor…

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da partisinin 37 ilçe için belirlediği belediye başkan adaylarını açıklıyor.

Erdoğan Haliç’te: AKP’nin İstanbul adayları açıklanıyor…
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.01.2024
A+
A-

 AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haliç Kongre Merkezi’nde İstanbul’da partisinin 37 ilçe için belirlediği belediye başkan adaylarını açıklıyor.

Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

-Bugün, 31 Mart seçimlerinde AK Parti ve Cumhur İttifakı’nı temsil edecek adaylarımızı burada açıklıyoruz. Biliyorsunuz seçimlere 70 gün kaldı. Biz milletimizi sandıktan sandığa hatırlayan parti hiçbir zaman olmadık.

-İstanbul’a hizmetin şerefi dünya malına değişmez. Bunlar temel atmama merasimi yapıyorlar. Biz temel üzerine temel koyma mücadelesi veriliyoruz.

-Bunların tek derdi, ‘İstanbul nimetini’ kendi şahsi çıkarları, kendi bireysel ajandaları, kendi siyasi kariyerleri için kullanabildikleri kadar kullanmak, sömürebildikleri kadar sömürmektir.

-Murat Kurum’un İstanbul’u depreme hazırlamak başta olmak üzere, bu güzel şehrin geleceği için hayati öneme sahip projelerini küçümsüyorlar. Tabi bunların çevreden anladıkları tek şey yalnızca şehri yakıp yıkan çapulculara sahip çıkmaktır.

 

.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.