Art Hair Clinic Türkiye’de Bir İlke İmza Attı

Art Hair Clinic Türkiye’de Bir İlke İmza Attı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 03.02.2024
A+
A-
TÜRKİYE de ilk! Son Teknoloji ICE PRO saç ekimi
Yenilik ART ile başlar
ART Hair Clinic Saç değil Sanat yapıyoruz.
Art Hair Clinic ‘ten Türkiye ‘ ye yeni bir yöntem  
İstanbul ve İzmir de faaliyet gösteren Art HAir Clinic Genel Koortinatörü Ali Rıza Can  yeni bir saç ekim yöntemi Ice Pro yu Türkiye’ye getirdi.
Öncülerin kliniği olarak adlandırılan Art HAir Clinic İzmir şubesine önce dhı yöntemi ve hıbrıt yöntemini getirmiş olup, şimdi de Türkiye ye Ice Pro yu tanıtıyor.
Genel Koordinatör ve firma kurucusu olan Ali Rıza bey bu yöntemin faydalarını şöyle açıklıyor :
Saç ekimi esnasında köklerin bekletilmesinden dolayı kök kalite azalmasının ve sayısını kaybının son bulacağı .. ICE PRO yöntemi ile bekleyen köklerin sıfır kaybı oluyor ve özel vitamin mineraller ile buharla beslenerek kalitesinin yükseltilip maksimum kök sayısına ulaşılıyor.
ICE PRo ile kıl folikülleri korunarak operasyon sonucu maksimuma çıkar.
Kökler bütün yöntemlerde açık hava da bekletirken bu yöntem sistemi ile soğuk hava ıle kapalı kutu içerisinde vitaminlerle beslenerek bekletilir. Yurtdışında oldukça yaygınlaşan bu yöntemde kökler belli bir derece de tutulurken aynı zamanda cihaza eklenen prp mezoterapi vitamin kompleksler ile beslenerek kalitesi artırılır
Art Hair, saç ekiminde sunduğu ömür boyu garantisi ve çeşitli teknolojileriyle dikkat çeken bir sağlık kuruluşudur. Avrupa’da geniş bir kitleye hitap eden ve Asya kıtasının 12 ülkesinde 48 binden fazla hastaya hizmet veren Art Hair, saç ekiminde beş farklı yöntemi bir araya getirerek kişilere çeşitli seçenekler sunmaktadır.
Operasyon süresi 8 saat olup, ağrısız bir deneyim sunmaktadır. Ayrıca, hastaların 2 gün içerisinde günlük hayata dönebilmeleri, hızlı bir iyileşme sürecini vurgular. Saç ekimi operasyonunun ardından, saçlar 3. aydan itibaren çıkmaya başlar ve 1. yılın sonunda tamamen sonuç alınmış olur.
18 yaşını doldurmuş ve dönor bölgesi uygun olan herkes, Art Hair’in sunduğu saç ekimi hizmetinden faydalanabilir. Bu geniş kapsam, kuruluşun sağlık ve güvenlik standartlarına verdiği önemi gösterir.
Art Hair’in saç ekim yöntemleri arasında FUE, safir, DHI, hibrit, lazer destekli ve ice pro gibi seçenekler bulunmaktadır. Bu yöntemler, hastaların ihtiyaçlarına ve tercihlerine göre kişiselleştirilmiş çözümler sunar.
Empati ve hoşgörüyle yaklaşımıyla bilinen Art Hair, 7/24 şikayet, öneri ve destek alabileceğiniz bir telefona sahiptir. Bu, hasta memnuniyetine verilen önemi ve sürekli iletişim imkanını vurgular.
Sonuç olarak, Art Hair, saç ekimi alanında sunduğu çeşitli teknolojiler, yöntemler ve garantilerle öne çıkan bir sağlık kuruluşudur. Herkesin bireysel ihtiyaçlarına uygun çözümler sunarak, saç ekimi deneyimini güvenilir ve tatmin edici bir hale getirir.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.