İstanbul Ümraniye Elmalıkent Mahallesi Muhtar Adayı Gülseren Doğan

İstanbul Ümraniye Elmalıkent Mahallesi Muhtar Adayı Gülseren Doğan
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.03.2024
A+
A-

1969 yılında İstanbul’da doğdum ve lise mezunu oldum. 34 yıldır evliyim ve üç kız çocuğunun annesiyim. Küçük kızım Gaziantepte sınıf öğretmeni olarak görev yapıyor, ortanca kızım Ankara’da sosyoloji doktorasını tamamlıyor ve büyük kızım Eskişehir’de Fransızca ve İngilizce şirket ve kitap çevirmenliği yapıyor.

Kendi hayatımda her zaman toplumsal ve sosyal projelerin içinde bulunmaktan keyif aldım. Parti çalışmalarıyla ilgilenmemekle birlikte, son 14 yıldır özellikle “barınma” ve “kentsel dönüşüm” gibi konularla yakından ilgilendim. Raiş bedellerinin yüksek olması nedeniyle Ümraniye genelinde bir çalışma başlattık ve otobüsler tutarak Ankara’da TBMM’nin önünde basın açıklamaları yaptık. Ümraniye belediye önünde basın açıklaması yapmak da dahil olmak üzere, çeşitli platformlarda ilçenin sorunlarına dikkat çekmek için çaba harcadık. Ümraniye belediye meclis toplantısında pankart açarak, belediyenin ilçenin gerçek sorunları yerine başka konularla ilgilenmesini eleştirdik ve bu konuda gündem oluşturduk.

Bu süreçte, 62.500 metrekarelik bir alanın riskli ilan edilmesine karşı çıktık. Sadece 218 haneli olan bu alandaki boş arsaların rant amacıyla kullanılmasına izin vermemek için mücadele ettik ve bu konuda öncü oldum. Bu tür işlerde bir kadının yer alması zor olabilir, ancak halk burada bana güvendi. Gülseren Doğan olarak, bu mücadelede liderlik ettim ve halkın haklarını savunmak için elimizden geleni yaptık.

Bu süreçte, halkın haklarını savunmak için avukat tuttuk ve bölge halkından vekalet aldık. Ayrıca Ümraniye Elmalıkent Mahallesi muhtar adayı olarak da toplumun desteğini alarak bu göreve talip oldum. Bu süreçte, toplumun çıkarlarını korumak için elimizden geleni yaptık ve başarılı bir şekilde sonuçlandırdık.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.