İş Adamı Siyasetçi Ahmet Sevim Kimdir

İş Adamı Siyasetçi Ahmet Sevim Kimdir
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.03.2024
A+
A-

Ahmet Sevim, Anadolu’nun tam kalbinden çıkan, Yozgat Çekerekli Sevim ailesinin en renkli ve en hareketli ferdi olarak bilinir. 1987 yılında İstanbul’da doğan Ahmet Sevim, İlköğrenimini Şirinevler İlköğretim Okulu’nda, lise öğrenimini ise Bağlar Lisesi’nde tamamlamıştır ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. Okul dönemlerinde amatör olarak başladığı futbol kariyerine daha sonra profesyonel olarak devam etmiştir. Ahmet Sevim, Betül hanımla evlidir ve Kayra isimli bir oğlu vardır.

2010 yılında CIA GRUP’u kurarak güvenlik sektöründe ve hizmet sektöründe faaliyet göstermeye başlayan Ahmet Sevim, iş hayatının yanı sıra siyasetle de ilgilenmiştir. Parti ayrımı gözetmeksizin roman gruplarını desteklemiş, birçok yardım ve etkinlik kampanyasında yer almıştır. Roman gruplarının yalnızlıklarının sesi olmaya çalışmıştır. Siyasi hayatına 2021 yılında Cumhuriyet ve Adalet Partisi ile devam etmiş ve şu an bu partinin Genel Başkanıdır.

Ahmet Sevim, genç bir lider olarak bilinir ve siyasette farklı bir anlayışa sahiptir. Siyasete diğer partiler aracılığıyla katılabileceği halde, kendi fikir ve düşüncelerini topluma ulaştırmanın en etkili yolunun kendi partisi aracılığıyla olacağına inanmıştır. Gerçek ve çoğulcu demokrasiyi savunur ve vatandaşların hak ve özgürlüklerini ön planda tutar.

Ahmet Sevim’e göre, Türkiye’nin geleceğini şekillendirmenin önemli bir yolu çağdaş ve modern bir eğitim sistemine sahip olmaktan geçer. Bu nedenle, eğitim sisteminin bilimi ve çağdaşlığı destekleyecek şekilde düzeltilmesi gerektiğine inanır.

Türkiye ekonomisi hakkında Ahmet Sevim, ülkede yaşanan ekonomik krizlere ve halkın bu krizlerden etkilenmesine dikkat çeker. Gelecek yıllarda bu krizlerin etkisini hissetmeye devam edileceğini düşünür ve çözüm için eğitim politikalarının ve tarım politikalarının gözden geçirilmesi gerektiğini vurgular.

Sosyal sorumluluk projeleri konusunda ise Ahmet Sevim, işbirliği ve ekonomik güç gerektiren projelerin önemine dikkat çeker. Kendi iş alanında istihdam yaratarak sosyal sorumluluğunu yerine getirmeye çalışır ve gelecekte spor kulüpleri aracılığıyla gençlere destek olmayı planlar.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.