İBB Bağımsız Belediye Başkan adayı Nörobilim Uzmanı Mirhat Tekin Brusk Çalışan Gençlere Muhteşem İmkan

İBB Bağımsız Belediye Başkan adayı Nörobilim Uzmanı Mirhat Tekin Brusk Çalışan Gençlere Muhteşem İmkan
REKLAM ALANI
Yayınlama: 16.03.2024
A+
A-

Bu projeye göre İstanbul’da yaşayan, çalışan her genç için 1 artı 0 düzenindeki her şey dahil 5000 TL kiralık daireler sunulacaktır. Bu daireler gençlerin konforlu ve güvenli yaşam sürümelerini sağlamak amacıyla rezidans tarzında tasarlanacaktır. Kiraya dahil 5000 TL içerisinde elektrik, su, ısınma, internet gibi temel ihtiyaçlar da bulunmaktadır.

Bu proje, çalışan bekar gençlerin evlilik süreçlerinde daha iyi bir finansal durum elde etmelerine olanak sağlayarak yaşam motivasyonlarını artırmayı amaçlamaktadır.

Gençlerin ekonomik olarak daha güçlü bir konuma gelmeleri, hem bireysel olarak daha sağlam bir gelecek inşa etmelerine yardımcı olacak hem de toplumun genel ekonomik refahına katkı sağlayacaktır.

Ayrıca, uygun fiyatlı konutlar sunarak gençlerin daha uygun şartlarda yaşamalarını ve birikim yapmalarını teşvik etmek, onların yaşam kalitesini artırmayı hedeflemektedir. İstanbul’da yaşayan çalışan gençler için özellikle zorlu olan konut maliyetleri ve yaşam giderleri bu proje ile daha erişilebilir hale getirilmektedir. Bu daireler, gençlerin konforlu ve güvenli bir yaşam sürmelerini sağlamak amacıyla rezidans tarzında tasarlanacaktır.

İBB bağımsız adayı Mirhat Tekin Brusk’un bu projeyi desteklemesi, gençlerin ihtiyaçlarını anlayan ve onlara destek olmaya hazır bir lider profili çizmektedir. Genç nüfusunun toplumun geleceği için önemli olduğunun farkında olan bir liderin, gençleri destekleyen politikaları hayata geçirmesi, toplumun genel refahını artırmak için önemli bir adım olabilir. Bu proje, gençlerin sadece ekonomik açıdan değil, aynı zamanda sosyal ve duygusal açıdan da güçlendirilmesine yardımcı olabilir, böylece onların daha sağlıklı ve dengeli bir yaşam sürmelerine katkı sağlayabilir.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.