İlk görüşme İmamoğlu ile… Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier İstanbul’da

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier üç günlük resmi ziyaret için Türkiye’ye geldi. Steinmeier ve heyetini taşıyan uçak saat 12.00 sıralarında İstanbul Havalimanı’na indi. Konuk Cumhurbaşkanı’nı İstanbul Valisi Davut Gül karşıladı. Steinmeier, İstanbul’da ilk olarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya gelerek Almanya’ya Türk işçilerin göçünü konu alan ‘Gurbette Hasret’ sergisini ziyaret etti.

İlk görüşme İmamoğlu ile… Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier İstanbul’da
REKLAM ALANI
Yayınlama: 22.04.2024
A+
A-

Türkiye’ye 3 günlük resmi bir ziyaret gerçekleştirecek olan Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, saat 12:00 sıralarında özel uçakla İstanbul’a geldi. Steinmeier’i İstanbul Havalimanı’nda İstanbul Valisi Davut Gül, törenle karşıladı. Konuk Cumhurbaşkanı, ziyarettten hemen önce sosyal medya aracılığıyla mesaj verdi. Almanya Büyükelçiliği hesabından yapılan paylaşımda, “Türkiye’ye 3 günlük resmi bir ziyaret gerçekleştirecek olan Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, ziyaretiyle iki ülke arasındaki yakın bağlılığı ifade etmek istiyor” ifadelerine yer verildi.

Steinmeier ilk olarak İstanbul’da Serkeci Garı’nda Türk işçilerin Almanya’ya göçünü konu alan “Gurbette Hasret” sergisini  İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte ziyaret etti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.